Bahar Konserimizi Gerçekleştirdik

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetiminde  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu; bahar konserini Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Bak Ambalaj sponsorluğunda gerçekleşen konser için doğaseverlerin yaptıkları fidan bağışları ile Şanlıurfa Akçakale İlçesi Pekmezli Anadolu Lisesi'nin bahçesi ağaçlandırılacak.

Aynur Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı, konsere çok sayıda doğasever ve sanatsever katıldı.

Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol: “Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği koromuz çalışmalarına 2011 yılında başladı. Bu akşam 22. konser ile karşınızdalar. Biliyorsunuz bizim konserlerimizde notalar fidana, fidanlar ağaca dönüşmektedir. Siz doğasever konuklarımızın  bu akşamki konser için yaptığınız 500 fidan bağışı Şanlıurfa Akçakale İlçesi Pekmezli Anadolu Lisesi'nin bahçesinin ağaçlandırmasında kullanılacak. Koromuzun verdiği konserlerle şimdiye kadar 24 bin  fidan toprakla buluştu.” diye konuştu.

Konsere katılan doğaseverler, Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği  birbirinden güzel şarkılarla keyifli bir gece geçirdiler.