Hugo Boss 500 fidana can verdi

 İzmir’de Ege Serbest Bölgesi’nde 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Almanya kökenli hazır giyim üreticisi Hugo Boss Tekstil Sanayi, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak Kemalpaşa-Nazarköy ağaçlandırma sahasında 500 fidanlık koru oluşturdu. Koruyu ziyaret eden şirket çalışanları son fidanları birlikte dikti.

 Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, Kemalpaşa-Nazarköy ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilgili, doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek Hugo Boss Tekstil San.Ltd. Şti. Dış Ticaret Uzmanı Hamdi Yaşar’a plaket takdim etti.

 Hugo Boss Tekstil San.Ltd. Şti. Dış Ticaret Uzmanı Hamdi Yaşar ise böyle bir işbirliği için çok mutlu olduklarını belirtti. Yaşar,  “Çevre konusundaki sürdürülebilirlik çalışmalarımız şirketimizin en önemli stratejik önceliklerinden bir tanesi. 2014 yılında kurulan ve Tedarik Zinciri ekibimizin bünyesinde faaliyet gösteren Yeşil Lojistik adında bir ekibimiz var. Özellikle atık yönetimi, geri dönüşüm, enerji verimliliği ve tedarik zincirimizdeki iş ortaklarımızla birlikte yürüttüğümüz çalışmalara ek olarak, söz konusu ekibin liderliğinde şirketimizde bir de fidan kampanyası başlattık. Yaptığımız tüm bu çalışmaları çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için gerekleştiriyor ve bunlara aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu.