Konfor Mobilya'dan Yeğenli Köyüne 500 fidan

500 fidanlık koru için düzenlenen fidan dikim törenine Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,Konfor Mobilya Kalite Güvence Müdürü Fatih Çetin ve Konfor Mobilya çalışanları katıldı.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, ''Burada 1700 dekarlık bir ağaçlandırma çalışması yapılıyor.Bu bölgede yapılan toprak etütleri sonucu buraya fıstık çamı dikilmesi kararlaştırıldı. Çünkü geçirgen bir toprak arazi özellikleri de uygun. Fıstık çamı dikileceği içinde köylülere gelir kapısı aralanacak. Dolayısı ile köylülerimize kırsal kalkınma konusunda destek verdiniz o bakımdan da sizlere teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
      
Konfor Mobilya Kalite Güvence Müdürü Fatih Çetin ise şunları söyledi: ''Uzun süredir düşündüğümüz bir proje idi ancak şirketimizdeki yoğun çalışmalardan dolayı ancak fırsat bulabildik. Sadece bir tane koru ile kalmak istemiyoruz farklı bölgelerdeki kampanyalarla farklı tür fidanların dikilmesine vesile olacağımıza inanıyorum sizlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Konfor Mobilya Kalite Güvence Müdürü Fatih Çetin'e günün anısına plaket takdim etti ve fidanlar toprakla buluşturuldu.