Bahar Lions’tan doğaya katkı

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu'nun 6 Ocak 2018 tarihinde Bahar Lions Kulübü’nün destekleri ile gerçekleştirdiği konserde yapılan fidan bağışları ile “Bahar Lions Kulübü Korusu” oluşturuldu. Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında oluşturulan 600 fidanlık koru için düzenlenen fidan dikim törenine Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur ve Kulüp üyeleri katıldı.

Törende konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, ''6 Ocak 2018 tarihinde güzel bir konser gerçekleştirdik. Konserin arkasından 600 fidan yemyeşil yeşerdi sizlerin katkıları ile. Dikimler yapıldı şu günlerde bakım çapaları yapılıyor. Burada dikilen fidanlar fıstık çamı. '' dedi.

Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur : 'Biz çevreci bir kulübüz. Yıllardır Ege Orman Vakfı ile beraber ağaçlandırma projelerinde yerimizi aldık. Bu yılda yeni bir projede olduğumuz için çok mutluyuz. Tek amacımız gelecek nesillere torunlarımıza yeşil güzel bir Türkiye bırakabilmek'' dedi.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Bahar Lions Kulübü Başkanı Şükran Uğur'a günün anısına plaket takdim etti ve son fidanlar toprakla buluşturuldu.