9 Eylül İşletme Fakültesi’nden doğaya katkı

2014 yılından bu yana Ege Orman Vakfı işbirliği ile ağaçlandırma faaliyetlerinde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi, dördüncü korusunu  Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında oluşturdu.

Oluşturulan 716 fidanlık koru için düzenlenen fidan dikim törenine İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, Prof. Dr.Canan Madran ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Tire-Yeğenli ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, “ Dört yıldır sürdürülebilir olarak ağaçlandırma çalışmalarımıza destek oluyorsunuz.  Sizlere çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, Ege Orman Vakfı ile birlikte 4 yıldır güzel bir işbirliği yürüttüklerini söyledi. 4 yılda 4 binin üzerinde fidan diktiklerini  belirten Arbak tüm öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak'a günün anısına plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler son fidanları toprakla buluşturdu.