Kaybettiği ailesi için koru oluşturdu

İngilizce öğretmeni Işık Tasalı kaybettiği ailesi için Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak koru oluşturdu. Manisa-Soma-Büyükgüney  ağaçlandırma sahasında oluşturulan 500 fidanlık koruyu ziyaret eden Işık Tasalı duygusal anlar yaşandı.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Soma- Büyükgüney ağaçlandırma sahasında Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, katkılarından dolayı Işık Tasalı’ya plaket takdim etti.

Ailenin son ferdi olarak kaldığını belirten Işık Tasalı, “1977 yılında babam Bekir Tasalı'yı kaybettik. 1992 yılında annem Fatma Tasalı aramızdan ayrıldı. Büyük erkek kardeşim Ferit Tasalı'yı ise bir trafik kazasında 1953 yılında yitirdim. En küçük kardeşim Uğur Tasalı ise 2011 yılında ani bir kalp krizi sebebiyle kaybettik. Kendisi hukukçuydu. Doğayı çok severdi. Biz ailecek doğayı çok severiz. Ailenin son ferdi olduğum için böyle birşey yapmak istedim. Dilerim bu fıstık çamları büyüsün, köylülerimiz toplasınlar ve hayır duaları olsun'' diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Işık Tasalı son fidanları ailesi anısına  toprakla buluşturdu.