HiLeon(Hilal ve Leon) Sevenler sakız fidanlarına can verdi

Vatanım Sensin dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Hilal ve Boran Kuzum’un canlandırdığı Leon karakterinin sosyal medya hayranları  HiLeon(Hilal ve Leon)  Sevenler, Ege Orman Vakfı işbirliği ile  178 sakız fidanına  hayat verdi. Türkiye ve yurtdışından hayranları Hilal ve Leon aşkını sakız fidanları ile ölümsüzleştirdi. HiLeon sevenlerinden bir grup  Çeşme-Çiftlikköy’de bulunan sakız ağaçlandırma sahasında “Hilal ve Leon, Hileon Sevenler  Korusu”nu ziyaret ederek son sakız fidanını  dikti.

Ege Orman Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sırma Buğdaycı, Çeşme-Çiftlikköy sakız ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Buğdaycı, “Hilal ve Leon Sevenleri olarak  2 ay gibi kısa bir sürede 178 sakız fidanına hayat verdiniz.  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Ege Orman Vakfı işbirliği ile sakız ağaçlandırma projesi devam ediyor.

Sakız biliyorsunuz çok özel bir ağaç. Sakız ağaçlandırma projemize destek olarak   ülke ekonomisine de katkıda bulundunuz. 5 yıl boyunca damlama sulama sistemleri ile bakımları yapılacak. 7 yılda fidan bakımları devam edecek. HiLeon Sevenler olarak doğaya duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.'' diye konuştu. Buğdaycı, HiLeon Sevenler adına gruba plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından son sakız fidanları Hilal ve Leon adına toprakla buluştu, can suları verildi.