Ege Orman Vakfı 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

22 yıldan bu yana doğaseverlerin katkıları ile 9 milyon fidanın ağaç olup ormana karışmasını sağlayan Ege Orman Vakfı 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısına Vakfın Yönetim Kurulu Üyeleri, Mütevelli Heyeti Üyeleri,yöneticileri, çalışanları ve gönüllüleri katıldı.  

Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, Vakfın 2016 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bakioğlu; 22  yılda ağaçlandırma ve eğitim faaliyetlerinin yanında, Vakfa gelir getirecek  Zeytinlik İşletmesini, Güneş Enerji Santralini kurduklarını ve 2016 yılında Avrupa Birliği’nden destek  alan iki projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Bakioğlu, AB’den destek alan ilk proje ile gıda sektöründe üç meslekte Mesleki Sınav ve Belgelendirme Merkezi kurma hazırlıklarının devam ettiğini, diğer proje ile de iş dünyasında çevresel ayak izi etiketi konusunda pilot şirket uygulamaları yapıldığını belirtti.

Bakioğlu, 2016 yılı içinde Vakfın toplam 2.982.426,70 TL gelir elde ettiğini, bunun %82’si olan 2.166.785,52   TL’sinin amaca yönelik, % 18’i  olan 466.228,19  TL’sinin de genel yönetim giderlerine yönelik sarf edildiğini söyledi.

Toplantıda Vakfın yönetim kurulu ve murakıp raporları okundu, müzakeresi ve kabulü yapıldı. 2016 yılı bilanço, kar/zarar hesapları okundu ve kabul edildi. Vakfın yönetim ve denetim kurulları ibra oldu. Vakfın yönetim kurulu Cem Bakioğlu(Başkan), Erol Narin, Sertaç Bakioğlu, Mehmet Yanık, Şükrü Kayabaşı,Zekeriya Tanık, Bülent Akgerman, Ataman Bükey  ve Selçuk Borovalı; denetim kurulu olarak İsmail Hakkı Kesirli ve Sayhan Onat’a yetki verildi.

Genel kurul katılanların dilek ve temennileriyle son buldu.