Miniklerden doğaya 500 fidan

 Foça ağaçlandırma sahasında oluşturulan koru için düzenlenen fidan dikim törenine eski İzmir Vali Yardımcısı  Mustafa Tamer, okulun kurucusu Savaş Hitay, Aysel Hitay, Ayla Hitay ve okul müdürü Şafak Soman, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 Yaklaşık 200 kişinin katıldığı tören şenlik havasında geçerken Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, doğaya katkılarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek Belkıs Hitay Anaokulu Müdürü Şafak Soman'a plaket takdim etti. Soman, 2013-2014 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen okullarının ilk sosyal sorumluluk projesinin ağaçlandırma çalışması olduğunu söyledi.Soman: "Ağaçların, ormanların insanlarımıza doğamıza en önemlisi ülke ekonomisine katkısını biliyoruz bunun bilincindeyiz. Bu bilinci de çocuklarımıza, öğrencilerimize aşılamaya özen gösteriyoruz."dedi.

 Belkıs Hitay anaokulu kurucusu Savaş Hitay, çok mutlu  olduğunu belirterek,korunun oluşmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.