8. korularını oluşturdular

Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak Foça ağaçlandırma sahasında bin fidanlık sekizinci korusunu oluşturdu. Düzenlenen fidan dikim töreninde İzmir Şube Başkanı Ayşegül Maral ve üyeler fidan dikti.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, Foça ağaçlandırma sahasında Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilgili, “Gerçekten anneliği, çocuklarını, torunlarını düşünen sosyal sorumluluğu son derece gelişmiş kişilersiniz. Tabi ki bunun devamlılığını bekliyoruz ama bugüne kadar yaptığınız 8 tane koruda zaten sizin doğaya bakış açınızı gösteriyor. Size gerçekten minnettarız teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili,Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi BaşkanıAyşegül Maral'a günün anısına plaket takdim etti.

Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Ayşegül Maral ise, “Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi olarak 8. korumuzun fidanlarını bugün dikmekten dolayı son derece gururluyuz mutluyuz. Tüm dernek üyelerimizin şahsi bağışları sonucunda oluşturulan bir koru bu. Çocuklarımızın eğitimine yaptığımız katkı gibi, onlara da temiz güzel bir gelecek tabiat güzelliği sağlayabilmek için bu koru fidan dikimine önem verdik. Bu arada şahsi fidan bağışı yapan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluştu.