Onkoloji Derneği’nden anlamlı katkı

23 yıl önce, Radyasyon Onkologlarını bir çatı altında toplayarak bilimsel ve sosyal yönden gelişmelerini sağlamak üzere kurulan Dernek adına 2 bin 800 fidan yeşerecek. Ağaçlandırma sahasını ziyaret eden Dernek Üyeleri alanda fidan dikti.
 
Türk Radyasyon Onkoloji Derneği Otoban Ağaçlandırma sahasında düzenlenen fidan dikim törenine Dernek Başkanı Prof. Dr. Serdar Özkök, Türkiye’nin ilk onkoloji uzmanlarından ve derneğin kurucularından Prof. Dr. Nijad Bilge, Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk   ve Dernek  Üyeleri  katıldı.
 
Törende Vakfın çalışmaları ve İzmir-Çeşme otobanında yapılan ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk; “İnsan sağlığını korumaya ve iyileştirmeye çalışırken bir taraftan da doğanın sağlığını iyileştirmek için bir adım attınız.”diyerek Dernek üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Öztürk, Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Serdar Özkök’e plaket takdim etti.
 
 Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Serdar Özkök; “İnsanlar olarak bozduğumuz doğayı kurumak, daha yeşil bir Türkiye’de yaşamak,  duyarlılığı arttırmak ve toplumun diğer kesimlerine örnek olmak amacıyla ağaçlandırma projemizi geliştirdik. Derneğimizin 775 üyesi var. Üyelerimizin kalbindeki güzellikleri iyilikleri  yaşatacak birer fidanımız oldu.” diye konuştu.
 
 Konuşmaların ardından dernek üyeleri fidanları toprakla buluşturdu,can suyunu verdi.