TANSAŞ MÜŞTERİLERİ İZMİR’E FİDAN YAĞDIRIYOR

TANSAŞ Küresel Isınmaya karşı gerçekleştirmeye başladığı Çevre projesinde Ege Orman Vakfı’na 100 bin fidan bağışı yaptı. Bağışlanan 100 bin fidanla Urla Ormanı tamamlandı. 

Ayrıca TANSAŞ Müşterilerine, 100 bin fidana ilave olarak dilerlerse tek tuşla fidan dikebileceklerini duyurmuştu. TANSAŞ Müşterileri “Küresel Isınmaya Çare Siz olun” mesajının verdiği sorumluluk bilinciyle Ege Orman Vakfı’na kısa sürede 69 bin fidan bağışladılar. Halen 241 TANSAŞ Mağazasında uygulama sürüyor. Müşteriler 3,00(Üç) YTL karşılığı aldıkları her bir “Doğa Dostu” çıkartmalar ile İzmir’de bir fidan yeşerecek. 

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin GENÇOL yaptığı açıklamada “TANSAŞ’ın Kurumsal olarak yaptığı 100 bin fidanlık bağışın yanında, Tansaş Müşterilerinin kısa sürede 69 bin fidan bağışında bulunmaları çok sevindirici. Bugünlerde sık sık arabaların arkasında “Doğa Dostu” çıkartmalarını görüyoruz. Fidanların dikilmesi için arazi hazırlığı çalışmasını başlattık. İzmir Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile işbirliği içinde sürdürdüğümüz çalışmada, fidanlar İzmir/Dikili İlçesi-İslamlar Köyü ağaçlandırma sahasına dikilecek.”dedi. 

TANSAŞ Yönetimini bir kez daha kutlayan GENÇOL Haziran sonuna kadar Tansaş Mağazalarında devam edecek kampanyaya tüm doğaseverlerin sahip çıkarak katkılarını beklediklerini ifade etti. 

Egelilerin çevre duyarlılığına ve Ege’ye sevgisine önem veren Tansaş , tahrip olan Urla Ormanı’nın yeniden oluşturulmasını destekliyor. 

Bugüne kadar Egeli’lerin İzmir Valiliği İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Ege Orman Vakfı işbirliği ile diktikleri 200.000 fidana ; 100.000 fidan da Tansaş kendi müşterileri adına dikmeyi planlayarak Urla Ormanını tamamlamayı hedefliyor.